onsdag 10 mars 2010

Väntans tider

Den 15 februari for Tesla ner till den kungliga huvudstaden för att hälsa på den tjusiga Smirre i hans lya på Djursholm.

(S* Kärrmarks Amalija) + (S* Flax Chaos) = Sant!

Matte Kajsa var djupt imponerad över hur värlsdvant Tesla lät sig forslas med taxi, flyg, buss och tunnelbana. Inte ett mjau hördes på hela resan. Nog för att Tesla är van vid att kuska fram och åter i bil mellan Umeå och Österlen där familjen har sitt sommarhus, men att hon skulle vara lika cool på flyget hade inte matte vågat hoppas.

Tesla och Smirre blev snabbt goda vänner och allt för fort var det dags att resa hem till Umeå igen. Tesla fick med sig en leksak från Smirre som hon fattat tycke för under sitt besök. Väl hemma ratade hon alla andra leksaker och bar omkring sin present i munnen med synnerligen mallig uppsyn.

Följande 3 veckor har familjen vakat över Tesla som hökar. Inte börjar hon väl löpa igen?? Äter hon inte lite mer än vanligt? Sover hon inte en smula mer? Har inte spenarna blivit lite, lite större? Tecknen har blivit lite tydligare för var dag och nu vågar vi faktiskt säga:


Det blir kattungar i vår!! Spännande!

1 kommentar: