söndag 13 juni 2010

Bröderna bus

Så lika och ändå så olika! Tre självklara små personligheter.Pascal, Gauss och Sievert!


Pascal är lite mer pratsam än sina bröder som inte brukar säga ett pip förutom att kurra. Han är en pigg och busig kille som storgillar att busa med mina fötter. Har jag en katt på tån så kan man ge sig på att det är Pascal som är på bushumör. Han är mycket lik sin pappa Flax Chaos och förunderligt lik en halvbror i S* Sirius senaste kull. En riktig snygging.

Gauss är en upptäckare, han är modig och lekfull. Det är ofta Gauss som tar de första stegen när de tre bröderna skall utforska nya domäner i huset. Jag har börjat låta damsugaren stå på, på "minisugnivå" för att vänja dem vid detta väsande monster. Gauss är den som först går och nosar på slangen. Söt som få.

Sievert är en trygg och glad krabat. Han föddes först och var störst och starkast. Så har han fortsatt sin bana under de veckor som gått. Alla ungarna gillar att ta sig en tupplur i våra varma knän, men Sievert är den som utmärker sig med att gärna vara nära och han kommer ofta klängande upp när man sitter i fotöljen framför TVn. Sievert är en godmodig livsnjutare med pondus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar