söndag 10 februari 2013

Speed date!

Teslas tilltänkta date lämnade WO i sista minuten. Han var lite för blyg för att hälsa på hemma hos damer och då husse och matte  skulle utomlands så gick daten i stöpet.

Det finns andra kattherrar som är desto mera på allerten. Tesla har i veckan haft besök av Blåtussens Citta di Collegno  (Silver). En kraftfull ryss med fantastiskt gröna ögon och mkt fin silverlyster i pälsen. Det gjorde inte saken sämre att både han och hans tjejkompis kom springande för att hälsa på mig och Erik då vi kom på besök hemma hos dem. Inte alla ryssar som är så sociala med främmande människor!

Tesla var ruskigt sur mot Silver när han först kom hem till oss. Första natten fick de tillbringa i vars ett rum. Hmm, vi fick inte sova så värst bra när det joddlades på två håll i huset! Dagen därpå var Tesla mera tillmötesgående och Silver duktig på att ha koll på Teslas humörsvängningar. Det är väl rekomenderat att man bör ha sett eller hört åtminstonne 2 parningar för att vara på det klara med att det finns god chans för kattungar. Vi brydde oss inte om att räkna... Det bli väldigt spännande att se hur detta utvecklar sig! Går det vägen så får vi små blå andra veckan i april!Blåtussens Citta di Collegno (Silver) uppflugen på Lisas byrå med god koll på läget!


Tesla en dam med hormonella humörsvängningar!
Kom hit, men kommer du hit får du på nosen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar